Project Description

Nieuwe onderneming

Website voor Nicotec

Bezoek de website

Nicotec is een verkoper en hersteller van fietsen in Assebroek – Brugge. Nicotec is klein begonnen in een garage in Sint-Kruis en heeft ondertussen zijn eigen pand gevestigd in de Astridlaan in Assebroek.

Nicotec heeft een beroep gedaan op Bitspot om een nieuwe moderne website te bouwen omdat zijn onderneming aan het groeien was. Om deze groei zeker niet te stoppen had Nicotec een website nodig zodat zijn (potentiële) klanten zijn openingsuren en aanbod van merken online kunnen raadplegen.
Een contactformulier was ook een vereiste voor Nicotec, zodat zijn klanten gemakkelijk contact met hem kunnen opnemen, of gemakkelijk een vraag kunnen stellen.

Ook de foto’s op de website zijn genomen door een partner van Bitspot. Uit alle foto’s werd een selectie gekozen voor de website in overleg met Nicotec.

Ook de aanpassingen aan de website worden door Bitspot uitgevoerd. Wanneer Nicotec in verlof gaat laat hij ons dit ruim op voorhand weten. Zo kunnen wij een melding op de website inplannen die de gebruikers verwittigd dat Nicotec in verlof is.
Ook de nieuwsberichten op de website worden door ons geplaatst. Wij ontvangen de teksten en foto’s en plaatsen deze dan in een nieuwsbericht.

Uiteraard is de website van Nicotec responsive gemaakt  zodat de website zich aanpast aan alle schermformaten.
Nu Google de “Mobile First” politiek toepast is het nu nog belangrijker om uw website er goed te laten uitzien op alle mobiele toestellen.
Is uw website nog niet aangepast aan mobiele schermen? Neem dan vlug contact met ons op voor een afspraak.

bitspot-nicotec-01

Super goed gedaan webmaster, jullie zijn echte wizards! 😉

Nicolas Gervoyse, Nicotec