Project Description

Een website voor de lancering van nieuwe producten

Website voor Haay

Bezoek de website

Haay is een nieuw opgericht bedrijf die gespecialiseerd is in binnen- en buitenverlichting en akoestiek.

Men heeft een beroep gedaan op Bitspot om een moderne website te bouwen rond al de specialisaties en producten van Haay.
In eerste instantie dient de website om alle producten aan verschillende architecten en ondernemers waarmee Haay samenwerkt te tonen.

Ook voor het versturen van nieuwsbrieven doet Haay een beroep op Bitspot.
Bitspot maakt de opmaak en Haay geeft de teksten door aan ons. Na goedkeuring van Haay worden de nieuwsbrieven verstuurd naar alle klanten.
Per verstuurde nieuwsbrief kan men nagaan wie zich heeft uitgeschreven, wie de mail heeft gelezen, wie op welke links heeft geklikt, …
Zo weet Haay wat werkt en wat niet werkt bij de nieuwsbrief. Of waarop meer of minder gefocust moet worden qua content in de nieuwsbrief.

Sociale media wordt ook beheerd door Bitspot.
Bij nieuwe Haay Topics (de nieuws sectie van Haay) voorziet Bitspot telkens een post op Facebook met unieke parameters zodat ook deze bezoekers opgevolgd kunnen worden in de rapporten van de website bezoekers.
Ook deze topics worden gemaakt door Bitspot. De teksten worden voorzien door Haay en Bitspot voorziet de invulling en grafische opmaak van deze topics.

Doordat Haay hun sociale media, nieuwsbrieven en aanvullen van de website uit handen geeft aan Bitspot kan Haay zich focussen op wat voor hun echt belangrijk is; hun eigen business.

Uiteraard is de website van Haay responsive gemaakt zodat hij op alle schermformaten kan bekeken worden.
Nu Google de “Mobile First” politiek toepast is het nu nog belangrijker om uw website er goed te laten uitzien op alle mobiele toestellen.
Is uw website nog niet aangepast aan mobiele schermen? Neem dan vlug contact met ons op voor een afspraak.

Sinds het live gaan van de website is het Haay netwerk uitgebreid met tien netwerkers die gebruik maken van de producten van Haay! Deze netwerkers komen uit Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen en Engeland. Ook in de rapporten van de websitebezoekers kunnen wij zien dat er veel buitenlandse bezoekers zijn.

bitspot-haay-01

De reacties op de site zijn super! Jullie zijn kraks!
Zelfs hele grote Duitse architectenbureau’s zijn er zot van!

Erwin Decoene, Haay

Voor Haay werden ook enkele productfilms gemaakt door Bitspot en op Youtube geplaatst.

Bekijk ze hier onder.