Project omschrijving

Een website voor Filmix

Een kleine website voor een nieuw merk: Filmix

Bezoek de website
Maak een afspraak

Filmix uit Ingelmunster is een zijproject van Bakkerij Deboosere. Bakker Filip Deboosere is bezig om een nieuw product in de markt te zetten. Om potentiële klanten aan te trekken had Filip een kleine goedkope website nodig. Deze website moet een korte uitleg geven wat de producten zijn en hoe deze in een recept gebruikt moeten worden. De website voor Filmix is tweetalig; frans en nederlands.

Bitspot Filmix

Filip Deboosere heeft een beroep gedaan op Bitspot om een simpele goedkope website te maken. De website dient om geïnteresseerden in zijn product meer uitleg te verschaffen en contact met hem te laten opnemen via het contactformulier op de website. Het logo werd ontworpen door mijn vaste grafische partner Borgn uit Roeselare.

De website is responsive en schaalt volledig mee met het schermformaat waarop deze wordt bekeken; zowel smartphones, tablets en desktop.

De doelgroep van Filmix bevindt zich in België, Nederland en Frankrijk. Daarom is de site tweetalig uitgevoerd; in het Frans en in het Nederlands.

Ook nood aan een simpele goedkope website voor uw onderneming of een nieuw product?

Maak dan nu een afspraak met mij en ik kom met plezier bij u langs.

Bedankt voor de snelle service! In een week tijd werd alles geregeld en beschikte ik over een nieuwe website met eigen emailadressen om mijn nieuw product te kunnen promoten.

Filip Deboosere, Bakkerij Deboosere