Project omschrijving

Een website voor een nieuwe startup

Website voor Borgn

Bezoek de website
Maak een afspraak

Borgn is een nieuwe startup die bedrijven en particulieren helpt met administratieve en grafische ondersteuning in de regio Roeselare.

Men heeft een beroep gedaan op Bitspot om een strakke website op te starten. Borgn heeft het design van de website ontworpen. De invulling van de website was een sublieme samenwerking tussen Borgn en Bitspot. Door deze vlotte samenwerking is Borgn uitgegroeid tot een vaste partner in het netwerk van Bitspot.

Ook voor het versturen van nieuwsbrieven doet Borgn een beroep op de ervaring van Bitspot.
Wij begeleiden Borgn in het opmaken van nieuwsbrieven en de opvolging van de rapportage van deze nieuwsbrieven voor de klanten van Borgn.
De opmaak van deze nieuwsbrieven wordt verzorgd door Borgn en de technische kant wordt voorzien door Bitspot
Per verstuurde nieuwsbrief kan men nagaan wie zich heeft uitgeschreven, wie de mail heeft gelezen, wie op welke links heeft geklikt, …

Want meten is weten! Zo weten wij wat wel werkt en wat niet werkt bij een nieuwsbrief. Of waarop meer of minder gefocust moet worden qua content in de nieuwsbrief. Hiervoor hebben Bitspot en Borgn een maandelijks overleg om alle rapporten te overlopen en verbeteringen en/of aanpassingen te bespreken.

Uiteraard is de website van Borgn responsive gemaakt zodat hij op alle schermformaten kan bekeken worden.
Nu Google de “Mobile First” politiek toepast is het nu nog belangrijker om uw website er goed te laten uitzien op alle mobiele toestellen.
Is uw website nog niet aangepast aan mobiele schermen? Neem dan vlug contact met ons op voor een afspraak.

Borgn en Bitspot slaan de handen in elkaar!

Bekijk de samenwerking tussen Borgn en Bitspot
bitspot-borgn-01

De samenwerking was perfect!
Ik kijk er al naar uit om verdere projecten samen uit te werken.

Maaike Behaegel, Borgn