Project omschrijving

Een website voor Bart Totaal Interieur

Bekijk de case voor Bart Totaal Interieur

Bezoek de website
Maak een afspraak

Bart Totaal Interieur uit Meulebeke is een firma die totale renovaties uitvoert. Naast deze renovaties kan je bij Bart Totaal Interieur ook terecht voor schilderwerken, interieurontwerpen en gordijnen.

Portfolio Bart Totaal Interieur 01

Bart heeft een beroep gedaan op Bitspot om een aantrekkelijke website te maken, die gebaseerd is op de offline brochure die hij heeft laten maken. De layout van de website van Bart Totaal Interieur is volledig afgestemd op deze brochure zodat de huisstijl offline en online matcht.

De website is responsive en schaalt volledig mee met het schermformaat waarop deze wordt bekeken; zowel smartphones, tablets en desktop.

Op geregelde tijdstippen komen Bart en ik samen om het aantal bezoekers van de website te overlopen. Zo weten we welke diensten (renoveren, schilderen, interieurontwerp of gordijnen) het meest bezocht worden. Door deze resultaten te bespreken houden we een vinger aan de pols en kunnen we hierop verder inspelen. Zo kunnen we diensten die minder bezoekers lokken in de kijker plaatsen op sociale media door middel van een advertentie. Of we voorzien een aanpassing op de website om de SEO (Search Engine Optimalisation) te verbeteren.

Ik heb ontzettend veel positieve commentaar gekregen op de website.
Door de website hebben enkele klanten beslist om hun werken door ons te laten uitvoeren.

Bart Vansteenkiste, Bart Totaal Interieur