Project Description

Vernieuwen van de bestaande website

Website voor Banden Deboosere

Bezoek de website

Banden Deboosere is een gevestigde waarde in Vlaanderen als het gaat om banden en velgen.

De firma heeft een beroep gedaan op Bitspot om een nieuwe moderne website te bouwen ter vervanging van de bestaande website die al enkele jaren oud en dus aan vernieuwing toe was. Deze oude website was immers nog niet responsive; één van de belangrijkste redenen om de website te vervangen.
Wij hebben de bestaande teksten van de oude site grotendeels overgenomen en aangepast waar nodig aan de hedendaagse markt van banden en velgen.

De nieuwsberichten op de website worden ook door ons geplaatst. Wij ontvangen de teksten en foto’s die online geplaatst moeten worden en plaatsen deze dan in een nieuwsbericht.
Dit nieuwsbericht wordt ook gelinkt vanop de Facebookpagina met unieke parameters zodat wij de bezoekers in kaart kunnen brengen vanuit Facebook naar de website.

Ook voor het versturen van nieuwsbrieven doet Banden Deboosere een beroep op Bitspot, zowel voor hun B2B als B2C klanten.
Bitspot maakt de opmaak en Banden Deboosere geeft de teksten, foto’s, promoties, … door aan ons.
Na goedkeuring worden de nieuwsbrieven verstuurd naar alle klanten.
Per verstuurde nieuwsbrief kan men nagaan wie zich heeft uitgeschreven, wie de mail heeft gelezen, wie op welke links heeft geklikt, …
Zo weet Banden Deboosere wat werkt en wat niet werkt bij de nieuwsbrief. Of waarop meer of minder gefocust moet worden qua content in de nieuwsbrief.
In deze rapporten zien we vooral dat nieuwsbrieven met promoties het goed doen, deze mails hebben het meeste openings- en klikpercentage.

Bitspot bood ondersteuning van sociale media via Facebook en Instagram.
In het begin boden wij vooral ondersteuning om posts te plaatsen op hun Facebookpagina en foto’s op Instagram van schitterende wagens die net nieuwe velgen hadden gekregen. Unieke berichten op Facebook werden ook gepromoot en dus geadverteerd op het sociale media platform. Ondertussen doet Banden Deboosere hun sociale media volledig in eigen beheer nadat ze begeleiding hebben gekregen van ons.
Sinds wij assistentie verleenden aan de sociale media zijn hun aantal likes gestegen van 1932 naar 3326 in één jaar tijd. Een stijging van 72%!
Een resultaat waar beide partijen trots op zijn!

Uiteraard is de website van Banden Deboosere responsive gemaakt (dit was trouwens één van de vereisten voor de klant) zodat hij op alle schermformaten kan bekeken worden.

Bij Banden Deboosere zijn ze overtuigd van de digitalisering en willen ze in hun branche hierin de koploper zijn. Volledig terecht als u het ons vraagt!
Wenst u ook mee te gaan in de digitalisering? Neem dan nu contact met ons op!

bitspot-banden-deboosere-01

Is zéér goed gedaan Dries, we zijn echt tevreden van het geleverde werk van Bitspot!

Els Deschamps, Banden Deboosere

Voor Banden Deboosere werd ook een promotiefilm gemaakt door Bitspot en op Youtube geplaatst.

Bekijk het hier onder.